Publicitate nativă

Publicitatea nativă este utilizarea de publicitate sub forma unui conținut util care corespunde aspectului și funcțiilor site-ului nostru și nu provoacă respingerea utilizatorilor. Sarcina noastră: ca utilizatorul, după ce a vizionat articolul nativ, sa aiba o înțelegere a publicității, ca a fost utila, deoarece materialul este interesant și prezentarea este de înaltă calitate.

 

Publicitate nativă

Forma de prezentare al articolului, inclusiv componenta editorială, vizualizarea curentă și soluțiile tehnice, vă permit să creați o comunicare eficientă cu utilizatorul.

Publicitatea nativă este concepută intr-un mod special pentru a nu arăta exact ca insasi publicitatea, deci este mai greu de ignorat. În schimb, ea arata ca restul conținutului din pagină în formatul "sfaturi".

Transformați utilizatorii cu content nativ eficient și obțineți rezultate fără a schimba experiența utilizatorului.

 

De ce comercianții se îndreaptă din ce în ce mai mult către publicitate nativă?

Anunțurile native luptă cu oboseala
Oboseala de publicitate - este ceea ce se întâmplă atunci când utilizatorii se plictisesc să vadă anunțuri. Publicitatea nativă - este publicitatea unei numite marci, ascunsa în conținutul editorial, astfel încât acesta nu oboseasca publicul.
Trezește interesul utilizatorului
Consumatorii știu că publicitatea nativă este o formă de publicitate, dar are un efect pozitiv asupra comportamentului clienților și este de interes.
Publicitatea nativă are efect
Consumatorii sunt atenti la publicitatea nativă cu 53% mai mult decât la publicitatea media. Publicitatea nativă creează cu 18% mai mult la intențiile de cumpărare

Costul serviciilor
Calculul costurilor are loc în mod individual, în funcție de design-ul proiectului, formularea conținutului și atragerea audienței

Cine va vedea anunțul dvs.
Plasarea în directorul întreprinderilor
Articol publicitar
Publicitate banner
Publicitate în rețelele sociale ale orașului
Publicitate nativă
Proiecte speciale