Articol publicitar

Un articol publicitar (marketing de conținut) este un text, care este destinat să formeze un anumit interes pentru un produs sau serviciu.

Textul de publicitate nu trebuie în mod obligatoriu să preamareasca marfa catre cer și să solicite la achiziție. Scopul principal al textului publicitar - este formarea unui interes deosebit. Și dacă utilizatorul are interes, el singur va decide asupra achiziției.

 

Cum funcționează marketingul de conținut

1. Promovarea vânzărilor

Când un produs sau un serviciu nou apare pe piață, utilizatorul nu știe cum să-l folosească și cum poate fi util acest produs.Sarcina articolului publicitar este de a explica tocmai beneficiile specifice. Acestea pot fi:
Instrucțiuni pas cu pas pentru utilizare - dacă ați lansat un produs cu utilizare practică;
prezentarea rezultatului final după utilizare;
Formarea unui nou stil personal - dacă activati in industria de frumusețe;

2. Išteklių populiarumo didinimas

"Nauja svetainė neatsiras TOP paprastai. Paieškos sistemai reikalinga tam tikra reputacija. Mes esame pasirengę pasidalinti savo reputacija ir pašalinti „nofollow“ žymą."
"Noul site nu va apărea în TOP pur si simplu. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o anumită reputație cu motorul de căutare. Suntem gata să împărtășim reputația noastră și să eliminăm eticheta ""nofollow"". "
Interacțiunea cu mass-media și publicarea articolelor au un efect cumulativ. Ele scriu despre tine - vorbesc despre tine - vor să lucreze cu tine.

Žmonės neperka prekių - jie perka gyvenimo būdą.

Costul serviciilor

Costul este indicat pentru plasarea pe un singur site. Puteți plasa articole promoționale pe mai multe site-uri.

Cine va vedea anunțul dvs.
Plasarea în directorul întreprinderilor
Articol publicitar
Publicitate banner
Publicitate în rețelele sociale ale orașului
Publicitate nativă
Proiecte speciale