PDM s-a lansat în campania electorală cu sloganul „Fapte, nu vorbe!”

Partidul Democrat din Moldova s-a lansat în campania electorală cu sloganul: „Fapte, nu vorbe!”. „Pornim într-o campanie electorală foarte importantă – nu doar pentru noi, pentru echipa Partidului Democrat – o campanie importantă pentru țară, pentru că de această campanie va depinde dacă Moldova își va păstra ordinea, stabilitatea politică, va continua și va menține creșterea economică ori va cădea iar în haos, anarhie, în dezmăț și sărăcie”, a declarat președintele formațiunii, Vlad Plahotniuc.

Potrivit politicianului, Partidul Democrat, în trei ani de guvernare, a reușit să facă atât cât n-au reușit toate guvernările precedente. „Am făcut drumuri noi în toată țara, am crescut pensiile, am majorat salariile, am oferit ajutoare și compensații pentru nevoiași, am lansat programul „Prima Casă”, am făcut multe, multe lucruri bune, pe care le vom continua și în anul 2019 și în toți anii care vin”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Liderul PDM a făcut apel public către toți candidații incluși în cursa electorală, indiferent de partidul din care fac parte, să se abțină de la falsuri, provocări și manipulări, să manifeste respect față de toți concurenții electorali și să-i lase pe alegători să decidă liber.

Președintele Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a spus că echipa PDM este echipa care știe să se mobilizeze foarte bine, știe să ia cele mai bune decizii și să vină cu cele mai bune soluții. Echipa PDM este cea în care fiecare cetățean din țară se poate regăsi, indiferent de etnie sau de limba vorbită, pentru că promovează politica pro-Moldova, a mai spus Andrian Candu.

Prim-ministrul și prim-vicepreședintelui PDM, Pavel Filip, a subliniat că angajamentele PDM pentru următorii ani nu sunt simple promisiuni, dar continuarea firească a lucrurilor de până acum. „Ceea ce am spus și făcut este de fapt garanția cea mai mare că promisiunile noastre pentru următorii patru ani vor prinde viață”, a declarat Pavel Filip.

Partidul Democrat este primul în buletinele de vot pentru circumscripția națională, conform ordinii prealabile stabilite în urma tragerilor la sorți printre primele formațiuni care și-au depus dosarul la Comisia electorală Centrală, transmite IPN.

albasat
Dacă observați o eroare, evidențiați textul dorit și apăsați pe Ctrl + Enter pentru a o raporta editorului
8 reviews în februarie
Vă recomand
Nimeni nu a recomandat încă

Comentarii

Comments are designed to communicate and discuss the features of an enterprise or event, as well as to find out the interesting questions on it.

Sport
Paulina Țurcan a câștigat medalia de aur la Cupa Europei la judo printre cadeți, care s-a desfășurat la Fuengirola (Spania), transmite IPN.În limitele categoriei de greutate 40 kg, ea a obținut trei victorii. Paulina le-a învins pe Noelia Barrero (Spania), Alina Lazareva (Rusia) și Sana Sabri (Franța).Pe podium a urcat și Oxana Diacenco la +70 kg. După două victorii, ea i-a cedat în semifinale rusoaicei Aleksandra Zagirova, dar în meciul pentru medalia de...
Societate
La 15 februarie 2019 se împlinesc 30 de ani de la retragerea trupelor sovietice din  Afganistan. Cu această ocazie în oraşul Nisporeni,  în memoria ostaşilor căzuţi, a avut loc acţiunea de comemorare.  La eveniment au fost prezenţi reprezentanţii ai autoritatilor locale, veterani ai războiului din Afganistan si rude ale celor căzuți pe campul de luptă. Ceremonia solemnă a început cu un serviciu divin  Cei prezenți au ținut un minut de reculegere, au depus...
Politică
Votarea în cadrul scrutinelor electorale desfășurate în Republica Moldova se efectuează în baza buletinului de identitate al cetățeanului Republicii Moldova, cu fișa de însoțire care confirmă domiciliul sau reședința alegătorului pe teritoriul secției de votare.Un alt act în baza căruia moldovenii pot să-și exprime dreptul la vot este buletinul de identitate provizoriu (formularul nr.9) cu mențiunile privind cetățenia Republicii Moldova și domiciliul titul...