Facebook ia măsuri pentru a preveni duplicarea conţinutului paginilor şterse pentru că nu respectă regulile platformei

Facebook va face schimbări pentru a împiedica utilizatorii ale căror pagini au fost şterse din cauza nerespectării regulilor platformei să se folosească de pagini dublicat pentru a continua aceeaşi activitate, transmite Reuters.

Schimbările care vor intra în vigoare peste câteva săptămâni vor avea rolul de a conmbate în continuare conţinutul care include mesaje de ură, violenţă grafică, hărţuire şi intimidare, a anunţat miercuri compania.

Potrivit companiei, administratorii paginilor vor vedea începând de joi un buton care îi va informa că Facebook va elimina conţinutul care nu respectă standardele comunităţii.

Tot miercuri, directorul operaţional Sheryl Sandberg a declarat că cea mai mare reţea de socializare din lume trebuie să recâştige încrederea publică, după scandalurile legate de nerespectarea vieţii private a utilizatorilor.

Facebook investeşte miliarde de dolari pe an pentru îmbunătăţirea securităţii reţelei, a afirmat Sandberg într-un interviu organizat de publicaţia germană Die Zeit şi firma de avocatură CMS la Forumul Economic Mondial de la Davos.

”Nu am anticipat toate riscurile de conectare a unui număr atât de mare oameni”, a spus Sandberg, adăugând că platforma a adăugat funcţii care oferă utilizatorilor un control mai mare asupra informaţiilor proprii.

Facebook a fost afectată anul trecut de dezvăluirile că firma britanică de consultanţă Cambridge Analytica a dobândit în mod incorect datele a milioane de utilizatori ai Facebook din Statele Unite, pe care le-a folosit pentru publicitate electorală ţintită.

albasat
Dacă observați o eroare, evidențiați textul dorit și apăsați pe Ctrl + Enter pentru a o raporta editorului
5 reviews în februarie
Vă recomand
Nimeni nu a recomandat încă

Comentarii

Comments are designed to communicate and discuss the features of an enterprise or event, as well as to find out the interesting questions on it.

Sport
Paulina Țurcan a câștigat medalia de aur la Cupa Europei la judo printre cadeți, care s-a desfășurat la Fuengirola (Spania), transmite IPN.În limitele categoriei de greutate 40 kg, ea a obținut trei victorii. Paulina le-a învins pe Noelia Barrero (Spania), Alina Lazareva (Rusia) și Sana Sabri (Franța).Pe podium a urcat și Oxana Diacenco la +70 kg. După două victorii, ea i-a cedat în semifinale rusoaicei Aleksandra Zagirova, dar în meciul pentru medalia de...
Societate
La 15 februarie 2019 se împlinesc 30 de ani de la retragerea trupelor sovietice din  Afganistan. Cu această ocazie în oraşul Nisporeni,  în memoria ostaşilor căzuţi, a avut loc acţiunea de comemorare.  La eveniment au fost prezenţi reprezentanţii ai autoritatilor locale, veterani ai războiului din Afganistan si rude ale celor căzuți pe campul de luptă. Ceremonia solemnă a început cu un serviciu divin  Cei prezenți au ținut un minut de reculegere, au depus...
Politică
Votarea în cadrul scrutinelor electorale desfășurate în Republica Moldova se efectuează în baza buletinului de identitate al cetățeanului Republicii Moldova, cu fișa de însoțire care confirmă domiciliul sau reședința alegătorului pe teritoriul secției de votare.Un alt act în baza căruia moldovenii pot să-și exprime dreptul la vot este buletinul de identitate provizoriu (formularul nr.9) cu mențiunile privind cetățenia Republicii Moldova și domiciliul titul...